Over Henk Bouwman Reizen

Wij zijn gepassioneerde toerisme-experts. Passie voor reizen in het algemeen en Azië in het bijzonder. Wij zijn Henk Bouwman Travel.

Sinds 1997


Henk Bouwman Reizen is in 1997 opgericht als specialist in India. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot 16 bestemmingen in Azië. Henk Bouwman Reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en vertrouwen. Ons uitgangspunt is om reizen te organiseren zoals we ze zelf willen doen.

Azië

Wij zijn gespecialiseerd in Azië reizen

Als we aan Azië denken, denken we aan bruisende steden als Bangkok en Hong Kong, verlaten stranden, geweldige natuurgebieden zoals Halong Bay en Taman Negara National Park, heerlijk eten, wereldwonderen Taj Mahal en Angkor Wat, lachende gezichten, kleurrijke berg volkeren. , onvergetelijke herinneringen, fietsen door rijstvelden, wandelen langs de Chinese muur…

 We reizen veel, zowel voor werk als privé, en ons hart gaat nog steeds sneller kloppen als het vliegtuig vertrekt voor een nieuwe ontdekking. Na aankomst bezoeken we hotels, ervaren we het aanbod zoals fietstochten en safari’s en proberen we restaurants. Wandelen door de Himalaya, met de trein reizen van Hanoi naar Ho Chi Minh City, Papoea’s bezoeken, autorijden met chauffeur door India, theedrinken met een chef in de bergen van Vietnam. Dit hebben we allemaal zelf meegemaakt!

Omze vraag aan jou

Maar onze eerste vraag aan jou is: wat verwacht je van een reis naar Azië? Denk aan de lengte van de reis, het tempo, de wijze van vervoer, de sfeer van de hotels en de verschillende activiteiten. Misschien wil je ontspannen en onthaasten, een andere cultuur leren kennen, heel veel zien en ontdekken, ben je op zoek naar een romantische huwelijksreis of sta je op het punt een Aziatisch avontuur aan te gaan met jouw gezin.

 Wie je ook bent en wat jouw reiswensen ook zijn, wij zijn er zeker van een passende reis voor je te kunnen organiseren. Wij besteden veel tijd aan het ontdekken van nieuwe gebieden, het uitstippelen van mooie routes en het zoeken naar bijzondere accommodaties. Van basic tot zeer exclusief. Wij boeken net zo makkelijk een eenvoudig guesthouse als een vijfsterren resort. Of wat dacht u van een junglehut, woonboot of boomhut? Er staan ​​geen vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen in ons woordenboek. Van aanvraag tot reservering maken wij in enkele stappen een gepersonaliseerde reis, volledig aangepast aan uw wensen en ideeën.